Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.210.201.170 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
76 berichten.
Jeroen & Shamira schreef op 10 augustus 2018 om 8:55 pm:
Hoi Pia & Paul!

Jullie hebben het goed voor elkaar zo met dit prachtige huis. Veel gelezen en gehoord over het mooie uitzicht, maar als je het dan zelf ziet snap je het pas, zo gaaf!!

De eerste dagen was het bloedje heet, dus lekker relaxen was wel nodig. We hebben maandag en dinsdag daarom een waterfiets gehuurd beneden bij Seehof. Heerlijk dobberen op de Rursee, af en toe een duik genomen, wat een genot!

Buiten kun je heerlijk zitten. We hebben ook lekker op het balkon gegeten. Helaas is er een wespenplaag deze periode, maar een bakje gesnipperde ui neerzetten deed wonderen 🙂

Er is in de omgeving genoeg te zien. We konden niet alles bezichtigen, maar wat we gezien hebben was erg leuk een mooi.

Burcht Nideggen, Abtei Mariawald. Ook hebben de (halve) fietsroute gedaan van Gemünd naar Urfttalsperre. Het was weer prachtig! Helaas slecht weer die dag, dus we konden pas eind van de middag fietsen. De hele route hebben we neit kunnen doen. Dan moeten we maar een keer terugkomen hé.. 😉 das geen straf.

We zijn hier helemaal tot rust gekomen! Complimenten voor de inrichting ook van het huis, alles is aanwezig. Het is mooi, schoon, grote keuken met alles erin. Zelfs kruiden, en daar zijn we gek op.

We willen jullie (en Leon) heel erg bedanken voor de goede ontvangst en voor het heerlijke verblijf. We komen zeker nog eens terug.

Groetjes Jeroen en Shamira xxx
Ton & Ada schreef op 27 juli 2018 om 8:13 am:
Hallo Pia en Paul

Zoals je weet werd onze midweek al snel een week en onze week een week en een midweek. Dat zegt wellicht genoeg?!

We hebben hier tropische dagen gehad, waar Spanje niet tegenop kan. We voelden ons al direct 'Thuis in Heimbach'. Ook de begroeting en uitleg was OK.

Het uitzicht is adembenemd en het huis is goed koel te houden door de uitpandige zonwering. Ook heerlijke donkere gordijnen in de slaapkamer. Alleen het dekbed hebben we snel gesplitst 😉 2 WC's is eveneens een uitkomst.

Er is genoeg te doen in de omgeving, wandelen, fietsen, boottochtje, kano, noem maar op.

Wij hebben ons kostelijk vermaakt op de Rursee en daar een fluisterbootje gehuurd. Ook een kanotocht (Kanu-Petry) is aan te raden tijdens tropische dagen.

Verder is Hellenthal goed te doen, ook met de warmte.

De supermarkt in Heimbach is zeer goed en uitgebreid, ook voor ons vegetariërs. Daar ontbreekt het in restaurants wel eens aan. Al sprong de Italiaan in Landal Eifeler Tor hier creatief op in.

Als laatste willen wij jullie bedanken voor deze zalige vakantie. Voor herhaling vatbaar.

Groetjes,
Ton & Ada
Martin & Maud schreef op 4 juli 2018 om 3:15 pm:
Beste Paul en Pia,

Het is een prachtig appartement, van alle gemakken voorzien met een fantatisch utizicht vanaf het heerlijk grote terras.
Het interieur is meer dan compleet, (bijna) alles is aanwezig, we misten alleen een goed broodmes voor de verse harde broodjes 🙂

Overdag blijft de woning lekker koel als je de rolluiken dicht doet bij vertrek.

In de nabije omgeving goed aangegeven wandelingen genoeg. De Klosterrunde is een aanrader, niet te lang (kleine 10km) met zeker achteraf een Trappisten biertje of de bekende Erbensuppe bij het klooster.

Een stukje Tweede Wereldoorlog geschiedenis is terug te vinden bij Vogelsang IP. Een bezoek brengen is indrukwekkend en de moeite waard.

Ook de niet al te lange, in het dorp startende wandeling (kleine 4km), kunnen we aanraden. Neem dan zeker plaats op het terras aan de Staubecken Heimbach bij Terasse am See (niet duur).

Een goede menukaart is er bij Zur Forsterstubbe aan de Hengebachstrasse 9 (tegenover de grote parkeerplaats in het dorp). Goed en genoeg eten voor een ''kleine'' rekening. Ook een avond bbq-en op eigen terras was geen straf.

Kortom onze 8 dagen waren heerlijk.

Paul en Pia jullie hebben het goed voor elkaar,
Groetjes Martin en Maud.
Frans & Lenie schreef op 25 juni 2018 om 11:10 am:
Beste Pia en Paul,

Wij hebben 2 mooie weken in jullie schitterende appartement gehad.
Alles wat je maar nodig hebt is er aanwezig, heel prettig vakantie vieren.

Gr. Frans & Lenie
Jadi schreef op 4 juni 2018 om 1:49 pm:
Hi Pia & Paul,

We had a lovely time here, everything we needed here but we weren't here much, but this is a fantastich place you have here.

Many thanks

Karl & Jadi

Reageren is niet mogelijk